1 advent

Det rimmas mot jul.
Jag tillbringar helgen på kurs i Göteborg. Så igår passade jag på att besöka lissebergs julmarknad tillsammans med mina kurskompisar. Super mysigt! Vilken stämning! Jag vill så gärna hinna få hem en valp innan jul! Vi får se hur det går, har ju sparat pengar ett tag nu, så snart borde det vara dax!
Anyways, på grund av allt glögg drickande och lussebulls ätande känner jag att det är dags för jultips :) Här kommer mina favoriter!


Stickad jultröja från little bones. 295 kr. Du hittar den här.



Lyxigt halsband med koppel. Dekorerat med glittrande rhinestones.
395 kronor och finns från XS-XL. Beställ här.



Väst med snöflingor när din hund vill vara extra fin i jul. Västen är i mjuk bomull/ lycra
och flingorna är handgjorda. Kostar 225 kronor, här.

Snygg, snyggare, snyggast!

Vinterns enlig mig snyggaste tröja.
Från little bones i beige med polokrage och en otroligt snygg halsduk.
295 kr på LeChien. Med den blir din hund SNYGG SNYGGARE SNYGGAST!


i snöstormen

Jag bara älskar Puppia vinterkollektionen! Både tuffa och söta jackor och overaller. Perfekt för lek och bus i snön.





Sy egna kläder

Kickade iväg en beställning på två böcker. Hittade dom på bokus.
Ett tips för dig som är sugen på att sy egna kläder till din hund. Dels för att det är otroligt kul! Och även för att hundkläder ofta är väldigt dyra. Böckerna Sy till hunden och Sy och sticka till hunden är fulla av tips och beskrivningar till halsband, koppel, täcken, jackor, scarfs, bäddar, bärväskor och mycket mer!




Böckerna hittar du som sagt på bla bokus där dom kostar 103 respektiver 118 kronor. Billigt och bra! Nu blir din hund snyggast i kvarteret med sina unika kläder!

önskedrömmar

Jag är i full gång med shoppingen inför mitt hundköp. Överst på listan står det; Hundbädd. Jag har letat lite här och där och funnit en del charmiga bäddar. Så fick jag syn på ett litet rosa hus från Puppia. Jag är helt såld! Attans att allt ska kosta! För det här söta huset får man betala 799 kr. Ni hittar det i Miltons webbutik.



söt stickad tröja

Mitt första tips.

Spanade in Oscar Newmans Picadilly Sweater. En traditionell Nordisk stickad tröja med det där lilla extra. Otroligt söt med sina hand broderade pärlor och det lilla skärpet med pom-poms. Den finns från storlek XXS - L och går i både rosa och blå. Kostar 629 kr. Ettt måste i vinter!







Go get it!

RSS 2.0